4 x De Leukste Blogs Over Psychologie

De afgelopen weken stond mijn leven in het teken van klussen en verhuizen. Even geen tijd om te bloggen dus. Maar wél voor een lijstje met de leukste berichten van de afgelopen tijd op andere psychologieblogs! Veel leesplezier!

 

  1. Mannenvriendschap vs. vrouwenvriendschap – Mannen leggen een ruzie bij met een biertje en vrouwen vertellen elkaar elke gebeurtenis tot in detail? Niet dus! Kim, van Wereldvanpsychologie.nl, legt uit dat dit soort man-vrouwverschillen vooral berusten op vooroordelen.
  2. Wat je (echt) kunt leren van helderzienden, mediums, astrologen en illusionisten – Er is nooit wetenschappelijk bewijs geleverd voor telepathie, helderziendheid, telekinese of andersoortige bovennatuurlijkheden. Maar wél voor de trucs die erachter zitten! Marcelino, van Psychologisch.nu, licht ze toe. Dus mocht je een nieuwe carrière ambiëren…
  3. Fear of Missing Out: Wil jij ook overal bij zijn? – Je bent niet de enige… Op Psyblog.nl lees je waar dit vandaan komt en hoe je er (niet) vanaf komt.
  4. Navelstaren: doorbreek de cirkel van lage zelfwaardering, tobben en behaagzucht – Oké, dit artikel is al een ouwetje, maar wél het best gelezen op de website van Roos Vonk in de afgelopen periode. Over minder piekeren, twijfelen en zoeken naar bevestiging en hoe je meer zelfwaardering krijgt.

 

Wat was jouw favoriete blogbericht over psychologie van de laatste weken?

Nog geen commentaar

Je reactie is welkom!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *