En de winnaar is…

Op 20 maart 2016 begon de winactie ‘Maak kans op een boek naar keuze!‘, om te vieren dat mijn blog nu echt ‘up and running’ is. Vandaag is het zover: ik maak de winnaar bekend. Maar vóór ik dat doe, eerst een berichtje aan alle deelnemers: super bedankt voor jullie deelname en support!

Ik heb alle deelnemers een nummer gegeven en het totaal aantal nummers ingevuld op Random.org. Het getal wat de computer trok, hoort bij… Guldane!

Van harte gefeliciteerd met je prijs en veel leesplezier! Ik zal je even mailen om het boek van jouw keuze je kant op te laten komen.

Voor de andere deelnemers: jammer dat jullie het niet geworden zijn! Kijk nog eens bij het boekenlijstje van de winactie. Misschien heb je het wel verdiend om jezelf te trakteren op een leuk boek ;-).

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Guldane
  april 13, 2016

  Hallo Miriam,

  @Karin, dankjewel! @ Miriam ook bedankt! Ik ben er erg blij mee. Het is sowieso leuk om te winnen, als er geluk in het spel is:). Wat ik ook leuk vind, is het feit dat ik dat boek van Isa Hoes graag wil lezen, dus daar kies ik dan ook voor.

  Weet je wat ik wel bijzonder vind om op te merken. Ik wist al welk boek ik zou kiezen, maar op het moment dat ik vernam dat ik daadwerkelijk had gewonnen, twijfelde ik over mijn keuze. Ineens vond ik dat ik misschien een ander boek moest kiezen, eentje waar ik meer aan zou hebben.

  Nogmaals bedankt! Ik ontvang het boek Toen ik je zag graag!

  Hartelijke groet,

  Guldane

 • Karin
  april 11, 2016

  Gefeliciteerd Guldane!
  Veel passie voor psychologie leesplezier!
  Enne Miriam…ik hou je volgende win-actie graag in de gaten 😉

Vorige
3 trucs met normen en waarden die je moet kennen
En de winnaar is…

My Facebook Page