Waarmee kan ik jou van dienst zijn?

Passievoorpsychologie.nl bestaat nu iets meer dan twee jaar. En na tachtig gepubliceerde berichten, blog ik nog steeds met veel plezier. Ook aan onderwerpen heb ik geen gebrek: psychologie is een breed vakgebied. Maar waarbij ik nog wel wat hulp kan gebruiken, is om onderwerpen te kiezen die jij het liefste leest. Wil je mij – en jezelf – daarbij helpen door (anoniem) deze korte enquête in te vullen? Dat zou super zijn! Thanks!

Met de schuifbalk aan de rechterkant van de enquête ga je door de vragen heen.

Vergeet niet om na het beantwoorden van de vragen onderaan op ‘Verzenden’ te klikken! 🙂

 

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties

Passievoorpsychologie.nl is een blog met interessante psychologische weetjes over jezelf en relaties. Voor wie geïnteresseerd is in psychologie, maar geen tijd heeft voor een hele studie. Feiten, tips, ervaringen, reviews… Alles wat je eigenlijk zou moeten leren op de middelbare school!

Vorige
8 Bezwaren Tegen Een Relatietherapeut (Of Juist Niet)
Waarmee kan ik jou van dienst zijn?

My Facebook Page