Winactie: maak kans op een hangmat of hangstoel naar keuze!

Jarenlang hing ‘ie in m’n woonkamer: zo’n relaxte hangmat in felle blauwkleuren. Een souvenir uit Mexico. Totdat ik twee zoontjes kreeg en de hangmat plaatsmaakte voor een heuse glijbaan… (ja echt, in de woonkamer; als je verliefd bent op je kinderen doe je soms rare dingen :-)). De hangmat wacht nu netjes in een doos op onze verhuizing naar een huis met tuin. Met een sticker ‘fragile: handle with care‘ erop! Droom jij ook al weg bij het idee van liggen in een hangmat met een goed boek en lekker drankje erbij? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag van Dehangmat.nl een hangmat of hangstoel van Tropilex ter waarde van € 54 – € 69 onder de lezers verloten!

 

Zo’n cadeautje sluit mooi aan bij dit blog, dacht ik zo. Want minder stress is tenslotte een regelmatig terugkerend thema…

 

Op Dehangmat.nl vind je verschillende merken hangmatten en hangstoelen. De winnaar mag een leuke van het merk Tropilex uitzoeken (keuze uit zestig!).

 

Ticket to the tropics

 

Wat moet je doen om de relaxte eigenaar van zo’n Tropilex-exemplaar te worden? Heel simpel: maak je interesse kenbaar via het reactieformulier onderaan deze pagina! Op 24 oktober 2016 trek ik de winnaar.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 Comments
 • Miriam
  oktober 24, 2016

  Bedankt voor jullie deelname en leuke reacties! Kijk snel of dit ‘your lucky day’ is op de homepage!

 • Anita Koekkoek
  oktober 19, 2016

  Whaaaaaa wauw wat super gaaf zeg ?? ik kom deze pagina ineens tegen op mn Facebook, zit een beetje te neuzen en ziet deze super actie ?
  Wat een onwijs leuke actie, ik doe héél graag mee ? ik ben zo’n heerlijke drukke moeder van 2 meisjes, rennen vliegen haasten.. race tegen de klok, je kent het wel ? af en toe je relax momentje pakken is zooooo belangrijk ? en hoe kan dat nou beter als in zo’n geweldige hangmat ? Whaaaaaa ik vind ze echt geweldig haha. . Denk dat ik dan ineens van bijna geen relax momenten naar ineens heel veel relax momenten gaat ? . .. oohh ik kom er niet meer uit als ik eenmaal lig denk ? echt een super actie, leuk! Ik doe graag mee!
  Groetjes Anita

 • Judith
  oktober 18, 2016

  Ik waag ook een gokje, nu nog het geluk aan mijn zijde hebben!

 • Irma
  oktober 18, 2016

  Met veel interesse bekijk ik voor de eerste keer deze website! Heel interessant.
  En dan ook nog een winactie voor een hangmat, heerlijk!!

 • Charlotte
  oktober 16, 2016

  Wij krijgen voorlopig nog geen kinderen die de plek van de hangmat/stoel kunnen confiskeren en mijn vriend heeft zojuist zijn eerste huis gekocht, wil hem dolgraag verrassen met zo’n superchille eyecatcher! Leuke actie, nu duimen!

 • Rian de Gelder
  oktober 13, 2016

  Hey, wat leuk, deze actie! Een momentje voor mezelf, lekker luierend in een hangmat, lijkt me heerlijk!

 • Rene
  oktober 11, 2016

  Jaaaa! Ik heb interesse 🙂

 • Trezie Meuwissen
  oktober 11, 2016

  Hoi Miriam,
  Langs deze weg wil ik je laten weten dat ik DOLGRAAG een kansje waag….
  Toi toi toi (ook voor iedereen die meedoet)!
  Liefs Trezie

 • Dien
  oktober 11, 2016

  Oh, wat een toffe prijs zeg. Ik deel heel graag mee, want ik zie mezelf al liggen in zo’n gave hangmat! 🙂

 • Ries van den Nieuwenhuizen
  oktober 10, 2016

  Ja, ik wil ook winnen!

 • Miekske Dingens
  oktober 9, 2016

  Wat lijkt me dat heerlijk zeg! Even tot rust komen door even te hangen 🙂 Chill! hihi. Fingers crossed voor ons gezinnetje!

 • Anita H.
  oktober 9, 2016

  Bij dezen: mijn interesse is er!

 • Karin
  oktober 9, 2016

  Natuurlijk win ook ik graag een hangstoel!

Vorige
Scheiden of blijven? 5 profs adviseren je wannéér
Winactie: maak kans op een hangmat of hangstoel naar keuze!

My Facebook Page